İSTEK BANDIRMA OKULLARI
(0)266 714 36 42

AKADEMİK ALAN

BİGEP

Bu sayfada Yenilikçi Eğitim ve Öğretim Ortamları TBA Alanları kapsamında yaptığımız çalışmalarımız yer almaktadır. Yukarıdaki butonlardan ilgili ders içeriklerini görüntüleyebilirsiniz.

Satranç Turnuvası

Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projeleri (BİGEP) kapsamında Balıkesir il milli eğitim müdürlüğü koordinasyonu ile ilçe milli eğitim müdürlükleri ve okul müdürlükleri tarafından tasarım ve beceri atölyelerinin etkili verimli kullanılması amacıyla Akıl Oyunları dersi kazanımlarını pekiştirmek amacıyla İstek Bandırma Okulları Okul içi akıl oyunları yarışması düzenledi. İSTEK Bandırma Okulları Satranç Turnuvamızı 26-27.03.2022 tarihinde 8 Yaş Altı, 10 Yaş Altı ve 14 Yaş Altı olmak üzere 3 kategoride yarışan 168 yarışmacının katılımıyla gerçekleştirdik. Turnuvamızı sevgili yarışmacılarımız ve onların değerli velilerinin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz coşkulu bir ödül töreniyle sonlandırırken her kategoriden ilk 10’a giren yarışmacılarımıza madalya, ilk 3’e giren yarışmacılarımıza kupa ve 1.olan yarışmacılarımıza altın, ilk 10 ‘a giren tüm öğrencilerimize ise sürpriz hediyelerini takdim ettik.

Kil Çalışması

-Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projeleri (BİGEP) kapsamında Balıkesir il milli eğitim müdürlüğü koordinasyonu ile ilçe milli eğitim müdürlükleri ve okul müdürlükleri tarafından tasarım ve beceri atölyelerinin etkili verimli kullanılması amacıyla Görsel Sanatlar dersi ‘’Görsel sanat çalışmasını oluştururken farklı materyal ve teknikleri kullanır.’’ konu kazanımı kapsamında 6. Sınıflar ile sanat kili çalışması yapılmıştır. 18-22 Nisan tarihleri arasında yapılan çalışmalar tamamlandıktan sonra okulumuzda sergi açılması planlanmaktadır.

Gölge Oyunu Hacivat-Karagöz

Yenilikçi eğitim öğretim ortamı oluşturma maddesi kapsamında Fen Bilimleri dersi ‘Tam gölge, tam gölgeyi etkileyen değişkenler’ konu kazanımı 5.sınıflarımızla gerçekleştirdiğimiz ‘’Gölge Oyunu Hacivat-Karagöz’’ drama etkinliği ile okulumuzun konferans salonunda pekiştirildi.